Kierownik Oddziału Laboratoryjnego Badania Żywności
mgr Marta Tytko
tel. 12 25 49 478
e-mail: m.tytko@wsse.krakow.pl
Oddział Laboratoryjny Badania Żywności wraz z Oddziałem Laboratoryjnym Badań i Pomiarów Instrumentalnych wykonuje odpłatne badania żywności, materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością oraz kosmetyków, po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym lub mailowym
- Badania mikrobiologiczne – 12 25 49 520
- Badania fizykochemiczne – 12 25 49 473
- Badania materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością – 12 25 49 471
- Badania kosmetyków – 12 25 49 471
PUNKT PRZYJMOWANIA PRÓBEK – tel. 12 25 49 402
badania mikrobiologiczne poniedziałek – środa 7:30 – 14:00
badanie fizykochemiczne poniedziałek – piątek 7:30 – 14:00
badania materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością poniedziałek – piątek 7:30 – 14:00
badania kosmetyków poniedziałek – piątek 7:30 – 14:00
Druki zleceń na badania próbek dostępne są w Punkcie Przyjmowania Próbek oraz do pobrania na stronie
Zlecenie na wykonanie badań mikrobiologicznych żywności.docx
Zlecenie na wykonanie badań mikrobiologicznych żywności.pdf
Zlecenie na wykonanie badań fizykochemicznych żywności.docx
Zlecenie na wykonanie badań fizykochemicznych żywności.pdf
Zlecenie na wykonanie badań fizykochemicznych żywności zawartości metali – zakres elastyczny.docx
Zlecenie na wykonanie badań fizykochemicznych żywności zawartości metali – zakres elastyczny.pdf
Zlecenie na badania materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością.docx
Zlecenie na badania materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością.pdf
Zlecenie na wykonanie badań mikrobiologicznych kosmetyków.docx
Zlecenie na wykonanie badań mikrobiologicznych kosmetyków.pdf
Zlecenie na wykonanie badań fizykochemicznych kosmetyków.docx
Zlecenie na wykonanie badań fizykochemicznych kosmetyków.pdf